I väntan på Zlatan

Karlskrona Artikeln publicerades
Maria Henriksson, Henrik Daleke, Johanna Daleke och Jenny Lenemark från Makt i media håller upp Peter Jidhes videohälsning till Zlatan.
Foto:Patric Söderström
Maria Henriksson, Henrik Daleke, Johanna Daleke och Jenny Lenemark från Makt i media håller upp Peter Jidhes videohälsning till Zlatan.

Peter Jidhe, Hasse Aro, Anders Timell och Anna Kinberg Batra.

Gänget bakom Makt i media har intervjuat många kändisar men det finns en som ännu inte tackat ja. Zlatan Ibrahimovic.

Nyligen var Makt i media i Stockholm och passade på att knyta många kontakter.

– Det starkaste för mig var mötet med Hasse Aro. Jag satte honom lite på pottan med min privatspaning om Palmemordet, säger Henrik Daleke och visar upp två stora plastkassar med insamlat material han som privatspanare har rotat fram.

  – Det är en helt ny teori om vem som sköt Palme, säger Henrik Daleke.

  För Johanna Daleke var det en annan man som gjorde starkast intryck; krögaren och radioprataren Anders Timell.

  – Han är ju så söt!

  Makt i medias intervjustil väjer inte för det privata. När gänget träffade moderatledaren Anna Kinberg Batra gled samtalet snabbt in på relationen med maken David Batra.

  Henrik Daleke ville veta hur de träffades.

  – Först ryggade hon tillbaka och tyckte att frågan var för privat men sedan sa hon att de setts på en fest, börjat prata med varandra och sedan inte slutat prata.

  – Och ni blev ju så bekanta att du nästan satte dig i knäet på henne, säger Maria Henriksson med ett skratt.

  På den internationella CP-dagen i Solna träffade de författaren Jonas Gardell och i TV4:s nyhetsstudio skedde ett varmt möte med programledaren Peter Jidhe.

  – Vi berättade om vår jakt på Zlatan och Jidhe hjälpte oss med en videohälsning.

  Trots enorma påtryckningar har Makt i media aldrig lyckats få någon intervju med den långe bolltrollaren från Rosengård.

  Nya strategin är att via Chippens pappa och Chippen själv nå fram till Zlatan. Man har redan legat på Svenska fotbollförbundet, två av Zlatans agenter och företagare med påstådda kontakter.

  – Det är inte lätt. Att få en intervju med kronprinsessan Victoria är simpelt jämfört med att nå fram till Zlatan, säger handledaren Jenny Lenemark med en uppgiven suck.