1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

I dag avslöjas planerna för Valvet

Nu är det på väg att bli liv i nattklubben Valvet igen. Vad som ska hända avslöjas i dag, fredag.
Karlskrona • Publicerad 3 oktober 2003

För några veckor sedan kunde BLT berätta att fastighetsägaren Martin Strandberg var på väg att göra klart med en ny hyresgäst till nattklubben. Han ville dock inte gå in på detaljer, men han bekräftade att ett kontrakt var på väg att skrivas.

BLT erfar att det är företaget som driver Schlagerbaren, Statts nattklubb och puben The Fox and Anchor i Karlskrona, som nu är på väg att inleda någon form av verksamhet där Valvet låg.

Vill inte kommentera

Marknadschefen Hans Åhs vill dock inte kommentera uppgiften.

- Jag kan varken bekräfta eller dementera uppgifterna, säger han till BLT.

Däremot ska Hans Åhs i dag, fredag, hålla en presskonferens. Ämnet vill han inte beröra i förväg. Det enda han säger är:

- Det som ska presenteras rör Karlskronas nöjesliv.

Det var i början av juni som nattklubben Valvet i Karlskrona försattes i konkurs. Nattklubben hade då funnits i drygt två år.

Öppnade en rockklubb

Så sent som i mars investerade ägarna i en ombyggnad för att locka gäster.

I ett sista försök att vinna publik öppnade Valvet i början av månaden en rockklubb. Men ansträngningarna räckte inte och konkursen blev ett faktum. Under sommaren har lokalen stått tom.

Göran Lindh
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.