unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Grill i källare startade brand

På lördagskvällen började det brinna i en källare i ett flerfamiljshus i Lyckeby. Enligt polisen var det en grill i en källare som startade branden.

Det var strax innan klockan 18 på lördagskvällen som räddningstjänsten kallades till en brand på Kronotorpsvägen i Lyckeby. Det brann i en källare och inledningsvis trodde polisen att branden var anlagd.

– Man hittade tecken på att branden var anlagd och tillkallade polis, säger Evelina Olsson från polisens ledningscentral.

Men under söndagen meddelade polisen att branden startade av en grill som någon hade satt ner i källaren efter grillningen. Ingen person kom till skada vid branden, men personen med grillen misstänks nu för allmänfarlig vårdslöshet.