1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Bedrijes mobiltelefon har spårats till Danmark

Den försvunna 51-åriga kvinnans mobiltelefon har nu spårats – till Danmark.
Karlskronapolisen hoppas på hjälp från sina danska kollegor.
Karlskrona • Publicerad 30 januari 2013

Kvinnan som bor i Kungsmarken pratade i ett telefonsamtal med dottern den 17 januari. Sedan dess har ingen sett eller hört av henne.

Tips om att hon varit synlig i olika affärer, bland annat i en second handaffär på Sunnavägen och på City Gross har inte gett någonting. Inte heller organisationen Missing Peoples letande i bebyggelsen i lördags.

Strax innan lyckades polisen spåra den senaste positioneringen av kvinnans mobiltelefon. Allt tydde på att den varit påslagen någonstans i Danmark. På något sätt hade den haft kontakt med närliggande telemast.

I måndags inleddes en begäran om hjälp av polis utomlands – i det här fallet den danska polisen – via rikspolisstyrelsen. Avsikten var att fortsätta spårningen av mobiltelefonen och också efterhöra om kvinnan varit i kontakt med danska polismyndigheter.

Mats Blennow
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.