1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

38-åring åtalad för blodig misshandel

Karlskrona • Publicerad 12 januari 2007

38-åringen och hans kamrat bjöd i mitten av december in en asylsökande landsman till sin lägenhet i Kungsmarken i Karlskrona. Det blev bråk och de två misshandlade gästen med både sparkar och slag. 38-åringen höll dessutom en kniv i handen vid misshandeln och offret skar sin hand på den när han försökte skydda sig mot den.

När polisen kom till den aktuella lägenheten var det blod överallt. Inte minst i köket där det fanns stora mängder blod på både golv, väggar och skåp.

38-åringen misstänks också för stöld ur flera butiker och våldsamt motstånd. Bland annat stal han i november nära tio kilo oxfilé.

I dag åtalades mannen, som sitter häktad, vid Blekinge Tingsrätt i Karlskrona. Han misstänks för två fall av stöld, snatteri, försök till stöld, våldsamt motstånd och snatteri. Åklagaren yrkar i åtalet att mannen ska utvisas.

Göran Lindh
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.