1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Tre trafikolyckor på samma dag

En bil voltade vid Ronnebyvägen vid halv fem i går eftermiddag. Föraren och passageraren fördes till Blekingesjukhuset.
Det var en av totalt tre olyckor med bilar inblandade i kommunen i går.
Karlshamn • Publicerad 8 juni 2004

Det började med att en man skadades vid en singelolycka på Elleholmsvägen, nära E 22 vid Mörrum vid tio-tiden på förmiddagen. Mannen körde av vägen och vidare över den närliggande Perstorpsvägen för att slutligen hamna i diket. En ambulans förde mannen till sjukhus för vård.

Vid halv två-tiden kom nästa larm. Det var en man i 50-årsåldern som bakifrån kört in i en kommunal traktor med klippaggregat påhängd på Korpdalsvägen i Asarum. Han körde rakt upp på aggregatet och vidare ned i diket vid sidan av vägen. Bilen var väldigt demolerad i frontpartiet.

Räddningstjänsten fick på nytt ge sig ut vid halv fem, då larmet gick om en singelolycka på Ronnebyvägen, cirka 100 meter från Statoil. En firmabil, av pickup-modell, hade voltat och i fordonet fanns två män.

En av dem kunde själv gå till den väntande ambulansen medan den andre fördes med bår för vidare transport till sjukhuset. Under tiden bildades det köer, eftersom olyckan inträffade mitt under rusningstrafiken.

Peter Nyberg
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.