GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Sverige vann Baltic Song Contest 2013

Tove Jaarnek blev årets vinnare i Baltic Song Contest med låten I Believe.
Karlshamn • Publicerad 21 juli 2013
Tove Jaarnek från Sverige tog hem segern i Baltic Song Contest 2013.
Tove Jaarnek från Sverige tog hem segern i Baltic Song Contest 2013.Foto: Patric Söderström

Under kvällen korades vinnaren i Baltic Song Contest på torgscenen i Karlshamn. Och vinnaren blev Tove Jaarnek från Sverige med låten I Believe.

– Jag är helt chockad. En sådan här låt brukar inte vinna, men det känns helt fantastiskt, säger en chockad men glad Tove Jaarnek efter vinsten.

Tvåa i tävlingen blev Margaret från Polen med låten "Thank you very much" och trea blev Miriam Bryant med låten "Push Play" som även vann publikens pris.

Mer om Östersjöfestivalen

Ebba Thornéus
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.