GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ny brandstation föreslås vid Skogskyrkogården

I ett extrainkallat Kyrkofullmäktige föreslår Karlshamns och Trensums pastorat att kyrkan ska sälja mark till kommunen. Marken ska sedan användas för att bygga stadens nya brandstation.
Karlshamn • Publicerad 28 juni 2018

Som BLT tidigare rapporterat förs diskussioner om en ny brandsstation i staden. Nu har Kyrkorådet för Karlshamn och Trensums pastorat beslutat att föreslå att Kyrkorådet säljer mark till kommunen. Den föreslagna tomten är Skogskyrkogården vid Tubbaryd.

– Då hela markbytet måste föregås av en detaljplaneläggning är det idag för tidigt att äga när själva markbytet kommer att äga rum, säger stadsbyggnadschef Emina Kovacic.

Fredrik LundSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.