Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Försvunnen kvinna hittad avliden

Strax efter klockan 21 på måndagen meddelade polisen att kvinnan som försvann från sitt hem i Mörrum anträffats avliden.
Mörrum • Publicerad 14 november 2022 • Uppdaterad 16 november 2022
Den omfattande sökinsatsen i Mörrum avslutades på måndagskvällen.Foto: LENA EHRING

Polisen har haft flera resurser inkopplade under hela dagen och Försvarsmakten har deltagit med en helikopter. Det intensiva sökandet efter den 78-åriga kvinna som försvunnit från sin bostad i Mörrum trappades upp ytterligare, när även Missing People slöt upp på måndagskvällen.

Vid 20.30-tiden meddelade Christer Ågren, insatsledare på Missing People, att ovanligt många personer kom för att hjälpa till i sökandet.

Annons

– Jag hade inte räknat med att det skulle komma så många, framförallt med tanke på det korta varslet, sa Christer Ågren och berättade att runt 200 personer engagerade sig.

Vanligtvis brukar sökinsatserna meddelas flera timmar i förväg, men i detta fall gick informationen ut endast två timmar innan start.

– Jättestort tack till alla som hjälper till, ju fler desto bättre, hälsade Christer Ågren.

Uppdatering: Klockan 21.16 meddelade polisen att kvinnan anträffats avliden och att anhöriga underrättats.

”Polisen vill rikta ett tack till allmänheten för det stora engagemanget i ärendet och de inkomna tipsen.”, skriver polisen på sin hemsida.

Polisen misstänker inget brott.

Allmänheten visade ett ovanligt stort engagemang i samband med sökandet efter kvinnan som försvann i Mörrum.Foto: Lena Ehring
Tim JohanssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons