Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fotbollsfest i storformat

Foto: Charlotta Bäckström

Karlshamnsfolket, med omnejd, slöt upp i det vackra sommarvädret för att heja på landslaget i matchen mot England. Att sända matchen på storbildsskärm kan inte beskrivas som något annat än succé.

Alla känslor förstärks. Torget är till större delen proppfyllt av blå/gul-klädda supportrar. Sparbanken Karlshamns drag, att med hjälp av en storbildsskärm bjuda på fotbollsfest mitt inne på torget, har definitivt slagit väl ut.

I skrivande stund leder England med 1-0. Nu hoppas alla att Sverige vänder matchen. Inte minst folket i Karlshamn, som blivit lovade ytterligare en storbildssändning på torget om landslaget tar sig vidare till semifinal.

4 bilder

Läs mer