GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Jakt- och fritidsbutik i konkurs

Jakt- och fritidsbutiken Fähallen, med säte i Mörrum, har begärts i konkurs. Nu har konkursförvaltaren utlyst konkursanbud för verksamheten.
Mörrum • Publicerad 30 mars 2019 • Uppdaterad 31 mars 2019
Jaktbutiken Fähallen har begärts i konkurs. Bilden är tagen i ett annat jägarsammanhang.
Jaktbutiken Fähallen har begärts i konkurs. Bilden är tagen i ett annat jägarsammanhang.Foto: Staffan Lindbom

Fähallen har allt sedan 2009 sålt jakt- och fritidsprodukter. Nu är verksamheten begärd i konkurs.

Som konkursförvaltare fungerar advokat Erik M Gabrielsson. Han poängterar att inkomna konkursanbud initialt ska gälla rörelsen eller fastigheten. Målet är att hitta en köpare för hela verksamheten, alltså är det inte aktuellt med någon utförsäljning av inventarier eller varor i detta skede.

Verksamheten idag omfattar både internetförsäljning samt försäljning från företagets fysiska butik på Vekerums Stationsväg. Fastigheten, i sin helhet, omfattar 5 846 kvadratmeters yta, fördelat mellan butik och lager. Fähallen var dessförinnan ett rent internetbaserat företag, men 2014 flyttade de alltså även in i en fysisk butik.

I helgen var Fähallens webbshop fortfarande i drift.

BLT söker Fähallens båda delägare Oscar Vickström och Tony Welander.

Fredrik LundSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.