1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Carro lockade barnen till Bellevue

Söndagens antidrogparty blev en riktig folkfest i den sena sommarens sista solstrålar. Carolina Klüft blev också den stora publikdragare som arrangörerna hoppats på.
Karlshamn • Publicerad 4 september 2006

Antidrogkämpen och initiativtagaren Harry Moscán var på sitt allra

soligaste humör i går eftermiddag. Det kryllade av aktiviteter, som luftgevärsskytte, ridning, allåldersdisco och knarkhundsuppvisning, i Bellevueparken.

Tjockt framför scenen - Det här är en jättechans för alla föreningar att visa upp sig, betonade han.

Men det rådde knappast något tvivel om var centrum för uppmärksamheten låg. Snart skulle alla tjejer och killar i korv- och glasskön, som också lockat ut sina föräldrar i septembersolen, skocka sig runt scenen.

Frågvisa supportrar Där bombarderades mångkamperskan och mångfaldiga guldmedaljören Klüft av frågor från hängivna supportrar. Vilken är din bästa gren? Hur många guld har du tagit? Tycker du om att rida?

- Jag är bäst i hoppgrenarna. Nej, jag räknar inte mina guldmedaljer, bara mina minnen. Ja, det gör jag. Men just nu kan jag inte eftersom jag har ont i rumpan.

Lennart Cromnow
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.