Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Insändare

Dagens ros: ”Till de fantastiska sopgubbarna – ni gjorde sonens morgon”

Blekinge • Publicerad 30 juni 2024
Detta är en insändare i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Fantastiska ”sopgubbar” på Amiralitetsgatan får dagens ros. Obs: Genrebild
Fantastiska ”sopgubbar” på Amiralitetsgatan får dagens ros. Obs: GenrebildFoto: Lena Ehring

... till Andreas Lönnkvist som snabbt lackerade över alla stenskott, samt till trevliga kollegan Jennifer.

Blå Mercedes

Annons

... till tandläkare Josefin Hjalmarsson som vid två tillfällen har hjälp mig när jag fick tandproblem och ställt upp med kort varsel.

Birgitta

... till personalen på Systembolaget i Karlshamn! Ni är alltid så trevliga och hjälpsamma och det uppskattas verkligen. Era vänliga ord och önskningar om en ”trevlig dag” sprider verkligen glädje. Tack för ert fantastiska arbete och ert fina bemötande.

Tacksam kund

... till de två fantastiska ”sopgubbarna” som kör på Amiralitetsgatan i Karlskrona för att ni alltid vinkar så glatt till barnen! Den 20/6 gjorde ni sonens morgon!

Aston med pappa

... till överläkare Mats Jernetz för en skicklig utförd operation onsdagen den 15 maj-24 och till överläkare Dalia Abdul Kareem samt all övrig personal för bra bemötande på avdelning 35.

Kerstin

... till Anna och Hanna på Tandregleringen i Karlskrona som alltid är så trevliga och hjälpsamma.

Vera

Annons

... till dig som lämnade in min mobil till informationen på Maxi i tisdags.

Ann-Helen

... till alla som gjorde midsommar firandet i Wämöparken 2024 möjligt.

Gilbert o Lollo

... till skepparen Mats Håkansson på midsommarafton. Med säker kurs rattade han alla besökare tur och retur Karön.

Niclas o Helen

... till veterinär Sebastian Abrahamsson som på midsommarafton, med stort engagemang, stor kompetens och effektivitet, hjälpte hunden Mymlan som fått vätska i lungorna efter ett midsommarbad. För mig som hundägare var det fantastiskt att vara i så trygga händer, när jag först trodde midsommarafton skulle sluta med ett tomt koppel. Veterinär Sebastian är något utöver det vanliga. Stort tack!

Josephine

... till Hälleviks Havsbad. Bra service och härligt midsommarfirande. Finaste utsikten ut mot havet. Kommer gärna tillbaka hit.

Vipgästerna

Annons

... till avdelning 55 på Karlskrona lasarett. Ni är helt fantastiska, gjorde min tid hos er så man kände sig piggare. Tack för allt.

Sal 6:3

... till Njurmottagningen i Karlshamn, 112-tjejen, ambulanstjejerna som hämtade mig, akuten i Karlshamn, all personal, sköterskor, läkare! Tack för ni tog hand om mig när jag var så sjuk den 19/6. Ni är värda många många rosor. Tack skall ni ha.

En mycket tacksam patient Alberta B Elofsson

... till den ärliga person som lämnade in mitt betalkort till till kundtjänsts servicedisk på Maxi i Lyckeby den 19 juni. Skönt att det fortfarande finns ärliga människor. Stort tack!

Sluggo

...till hemtjänsten och dagverksamheten Tärnan för att de gjorde den sista tiden för min fru Lena så innehållsrik och trivsam, samt till personalen på avdelning 9 Karlshamn som gjorde att den sista tiden för min fru Lena blev så lugn och fin.

Eric

... till kuratorn Elin på Ramdalaskolan. Du ställer alltid upp när det behövs, alltid glad och trevlig när man pratar med dig. Du är guld värd.

Många kramar från E med familj

Annons

... till personalen på avdelningen Snäckan på Östralycke äldreboende för fantastisk omvårdnad av vår pappa ”Bambis”! Både pappa och vi har haft en fin tid tillsammans med er!

Peter och Fredric!

... till alla trafikanter i Karlshamn som alltid lämnar företräde när vi kommer med våra cyklar, en del ger oss även en vinkning eller tumme upp. Man blir varm i hjärtat.

Lotta & Tina piloter på ”Cykling utan ålder”

... till Emilia som varit på avdelningen Viken på Trummenäs förskola, vi har en liten kille här som kommer att sakna dig nu när du ska sluta. Vi vill önska dig lycka till och hoppas att vi träffas igen.

Många kramar från Måns med familj

... till läkare samt all personal på Thiva och avdelning 55 Thorax, även operationsavdelningen Karlskrona lasarett, för proffsig behandling.

Hälsningar Bengan med klippkort

... till Blekingetrafikens rutt under ombyggnation av E 22, det är så mycket bättre att inte köra genom Lyckeby. Om bussen alltid gick den sträckan skulle fler från Trummenäs, Sturkö och Tjurkö åka buss.

Jennie

Annons

... till Louise, Linda och Maja på Boet, Kanehalls förskola. Inga ord kan beskriva vår tacksamhet. Tack för allt ni gör för barnen, all kärlek och omtanke. Det känns så tryggt att veta att barnen har er. Ni tar emot barnen med öppna armar och ser dem. Alla borde ha så bra förskolepedagoger som er!

Boets föräldrar

... till samariten och medicinakuten den 19 juni för hjälpen jag fick så jag fick en bra midsommar.

Inge

... till berörd personal på Slättagårdsskolan i Kallinge. Som på ett föredömligt och tillmötesgående sätt har sett till så att vår son har fått den hjälp han behöver och har rätt till. Ni satte in åtgärder i förebyggande syfte innan hans dyslexiutredning var klar. Även ros till personalen i köket. Ni är fantastiska. Vi är så tacksamma!

Kith och Freddy

Annons
Annons
Annons
Annons