Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Insändare

Dagens ros: Till all personal på Blekingesjukhuset i Karlskrona!

Dagens ros till all personal på Blekingesjukhuset i Karlskrona. Man kan bara glädjas åt vilken fantastisk skara människor som rekryterats.
Publicerad 7 juli 2024
Detta är en insändare i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Mångder av rosor delas ut i dag på BLT:s insändarsida.
Mångder av rosor delas ut i dag på BLT:s insändarsida.Foto: Sandra Fonnisson

... till Monica på färdtjänst som på ett trevligt och tillmötesgående sätt hjälpte till så att de borttappade nycklarna åter kom till dess ägare.

Berit

Annons

... till Roger Göransson i Karlshamn. Tänk om alla kunde vara så service minded som du, alltid hjälpsam och lösningsorienterad, trevlig och glad. Det är helt klart värt att köra några extra mil när man behöver färg eller tapeter. Vet vart jag ska handla även nästa gång

Petra

... till Hemtjänsten i Asarum för alla trevliga besök och samtal. Saknar er.

Ingegerd Stam Asarum

... till alla berörda som hjälpte mej natten till fredagen den 28 juni tills lördagen 29 juni när jag fick förstadium till tarmvred. Ambulanstjejerna Camilla och Jessica som var här och hjälpte mej med transport till Karlskrona sjukhus. Tack till all personal både på akuten och kirurg avdelning 48 och 49. Alltså vilken toppen personal vart man än kom. Tack alla! Det gick vägen denna gång till slut!

Karin H

... till Kameleontkvartetten med gästartist Ingvar Björnsson, som gav en fantastisk bra konsert på Nässelfrossan Tulseboda Brunn 27 juni. Hanterade 27 olika instrument! Även Dagens Ros till arrangörerna Olofströms Jazzklubb och Olofströms kammarmusikförening.

Sylvia och Mats Paulsson

... till den vänliga damen som lämnade in rollatorn som vi glömt på Willys parkering.

Gunnel och Lasse

Annons

... till Mörrums handbollsklubb som tog hand om alla oss med rörelsehinder, serverade god mat och var allmänt trevliga på Lasse Holms framträdande hos Alice på B-M design i Svängsta under lördagskvällen. Arrangemanget var i sin helhet som vanligt mycket välorganiserat .

Gunilla o Claes-Göran Dahlqvist

... för att media äntligen reagerar på stöket i skolan. Det har vi som jobbat där och gett upp vetat länge, innan det kom någon officiell rapport. På till exempel Mjällby skola sade många lärare upp sig för där var stöket så utbrett att de lugna snarare var i minoritet... inget unikt!

Öppna ögon

... till Briggen tre bröder som med stor spelglädje avslutade den härliga Nässelfrosseveckan på Tulseboda brunn i söndags.

Slajtingen

... till kaptenen i Kristianopel och hans trevliga bemötande. Många rosor till medarbetarna i köket och alla som hjälpte till i mässen. Det snabbaste och godaste vi gäster varit med om en lördag! Lycka till i sommar.

Från oss alla 30 gäster

... till mor och son vid trafikolyckan i korsningen Verköleden/ Österleden. Tack för er snabba hjälp och för dem lugnande orden.

Alma & Nea

Annons

... till Rickard Ahrgren på Wämö Vårdcentral. Ett fantastiskt bemötande och ödmjukhet och inlyssnande av mig som patient. Hoppas du stannar på Wämö VC.

Anna T

... till personalen på Trossö vårdcentral. Ni agerade snabbt och effektivt när jag som mest behövde er omtanke och vård.

BK

... till det fina firandet på Tärnö med musik och dans kring midsommarstången.

Mormor med barn o barnbarn.

... till veterinär Sebastian för ett fantastiskt trevligt bemötande och proffsig behandling av labben Mocha. Kändes mycket tryggt att lämna Mocha i hans händer. Inget jäkt. Sebastian lyssnade och tog till sig mattes beskrivning av problemet. Nospussar!

Mocha

... till dr Zahraa och sköterskorna Ulrica och Amanda Lyckeby VC. Tack för god hjälp ni är guld värda.

K

Annons

... till ortopedavdelning 7 på Karlshamns lasarett. Till läkare Anton och Mahmoud med personal. Tack för en mycket trevlig vistelse. 26-27 juni.

Helen Johansson

... till Ronnebyhus som bjöd på trevligt mingel på Hertagården med musik och kaffe för hyresgästerna i området. Uppskattat!

MC

... till Marianne Lundqvist, som skriver och ger sina synpunkter om nya Styret i Ronneby. Vi är många många, som tycker likadant. Fortsätt kämpa Marianne! Nästa val kommer belöningen!

LK

... till två fantastiska fina människor Victor Conrad & Carolin Muller. Tack för supergod mat och goda våfflor hos er.

Rebecka Pettersson

... till alla som trotsade regnvädret och besökte vårt midsommarfirande i Ringamåla på midsommardagen. Vi var många som trodde att det inte skulle komma några men det kom över förväntan, så ett stort tack till alla. Vill även ge en stor ros till alla som hjälpte till med arrangemanget och inte minst till Jens U Nilsson, Johan Henricsson och Jimmy Svensson för underhållningen.

Föreningslivet i Ringamåla

Annons

... folktandvården i Asarum. Så trevlig personal och en hårt arbetande tandläkare löste mitt akuta tandproblem på mindre än 4 timmar. Service i världsklass!

Lars Johansson

... till all personal som arbetar på Blekingesjukhuset Karlskrona. Efter att själv råkat ut för ett tillbud och därmed fått ta del av hur vårdkedjan professionellt matar på inom olika avdelningar för att komma till klarhet, kan man bara glädjas åt vilken fantastisk skara människor som rekryterats. Måtte dom få den ersättning och den arbetsmiljö dom är värda.

Marie

... till den bilprovning som med profession och vänligt bemötande löste vår misslyckade bokning lördagen den 29 juni. Vilka goa grabbar! Vi återkommer om ett år!

Med vänlig hälsning, grå Volvo V70

... till arrangörerna av det fina midsommarfirandet i Wämöparken.

Lars

... och ett varmt tack till personalen på Lugnadal, Elineberg för god vård och omsorg om Royne.

Lill med familj

Annons

... till Visans Vänner som tillsammans med gästartister sprider så mycket härlig musik och glädje på Bakgården! Ni förgyllde bl.a. torsdagskvällen 27 juni med superhäftigt gung! Vi kommer naturligtvis tillbaka.

Vi 2

... till alla Er som hjälpte mig återfå min mobil som jag glömt kvar i närtrafiktaxi torsdagen den 27 juni. Personalen på Pressbyrån i Ronneby, mannen på beställningscentralen, taxichauffören samt killen vid 840-hållplatsen i Ronneby. Oerhört tacksam.

AGJ

... till mannen i den vita bilen samt Thomas och Fredrik från Johannishus godsförvaltning som så snabbt och proffsigt hjälpte mig efter att jag kört på en hjort på Grevavägen.

Anna, Johannishus

... till mina barn och min dotter Ingela för hon fixade den fina 90-årsfesten för mig. Den var toppen och rolig. Och till alla som uppvaktade mig, både stora och små på min stora dag.

Från Mor Ingert

... till Elin på Maxi som så lätt och med god service löste min reklamerade hemleverans! Du gjorde min midsommar!

Pensionär i S H-gården

Annons

... till vänliga expediter i Asarum som gärna går långa vägar för att visa rätt hylla för en liten enkel vara.

Gammal kund

... till de ideella krafter, företag och föreningar, som ställde upp för att ordna midsommarfirande på Wämö, trots uteblivet stöd från kommunen. Det kom väldigt mycket folk, nästan rekord tror jag. Tänk så många ensamma och barnfamiljer som fick en fin eftermiddag!

Hälsningar en som hjälpte till

... ja, de finaste rosor som finns vill jag ge till akuten och avd. 9 på Karlshamns lasarett. För den fantastiskt goda vård med så gudomlig personal som hela veckan såg till att jag hade det så bra. Av hela mitt hjärta. Tack!

Torsten Wägeus

... till styrelsen i brf Kvarnberget, Pantarholmen, Karlskrona för att de installerat två hjärtstartare, en i varje hus samt ordnat drop-in för utbildning av medlemmarna i HLR

KH

... till personalen på min bilprovning som trots mitt slarv, jag kom en timme för sent, genomförde besiktningen på min bil. Jag är innerligt tacksam för det.

BEH . . .

Annons

... vill vi ge till all personal på Attendo plan 1. För god omvårdnad av våra föräldrar Assar som gick bort 2022 och Gullan som gick bort nu i Maj 2024. Dom stortrivdes hos er. Ni gjorde så mycket för dem.

Mona och Helene

Annons
Annons
Annons
Annons