Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Insändare

Dagens ris: Till dig som klippte gräset klockan 22.40

Fy skäms på dig som gjorde en så ful repa på min Kia på Rusta parkering i Karlshamn!
Insändare • Publicerad 7 juli 2024
Detta är en insändare i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
När är det för sent att klippa gräset? 22.40 var inte okej enligt skribenten.
När är det för sent att klippa gräset? 22.40 var inte okej enligt skribenten.Foto: Hasse Holmberg / TT

... till färdtjänst som inte passar tiden och svarar oförskämt när man försöker prata med dem.

Vivi-Anne Strömbring

Annons

... till Capio Ronneby 28 juni. Så otrevligt bemötande i telefonen. Ingen förståelse för patientens lidande. Ingen hjälp trots att de var medvetna om situationen. Lämnade med utskällning och slängde på luren. En sån person ska inte jobba inom vården.

Akinna

... till den så kallade Olofströmskliniken. Ringer två minuter över åtta. Har nu ringt tre gånger för att förnya recept men det funkar inte. Skärpning på er.

Nils Johansson

... till dig som gjorde en sån ful repa på min Kia på Rusta parkering i Karlshamn, onsdagen den 26/6 mellan klockan 13 och 14 och sedan bara stack därifrån. Mycket fult gjort av dig, men dyrt för mig. Fy skäms!

Mycket besviken bilägare

... till Ronneby kommun som fortfarande inte har lagat webbkameran över torget. Den har inte fungerat sedan 10 maj.

Peter

... till polisen i Karlskrona. Jag har ringt flera gånger om att min dotter blir slagen av jämnåriga barn, har sagt till barnens föräldrar men dom bara skrattar åt mig och dottern. Polisen eller socialen dyker ej upp då dom säger att finns inget att göra då det gäller barn. Vad kan jag göra?

Hjälplös mamma

Annons

... till invånarna på Listerlandet som mobilsurfar vid bilkörning, trots förbud. (Skandal!)

Sheriffen

... till den villaägare i Hässlegården som klippte sitt gräs kvällen torsdag den 27 juni klockan 22.40. Vi är många som ska upp tidigt nästa morgon.

Morgonpigg

... till Swedbank, för ert fruktansvärda bemötande mot kunder. Inte konstigt att kunder lämnar.

Mikaela

... till dig som stal blommorna jag satte på en grav på Kristianopels kyrkogård till midsommar. Du gick inte så långt ifrån. Vet vem du är. Hur har man mage att göra så? Du hade bara satt i en röd ros bland mina blåklint och vita krysantemum. Smart trodde du. Har hört att flera har blivit av med blommor förut. Jag kommer att ha ögonen öppna i fortsättningen. Hoppas du straffas när du kommer dit en gång.

Ärlighet varar längst

... till Sölvesborgs kommun för väghållningen på gamla vägen ner till Strandvallen, stugområdet och Hällevikslägret. Vägavsnittet är i klass med en motocrossbana. Skandal i vår turistkommun. Skärpning!

Lägerbesökare

Annons

... till ansvariga för Apotek Kronan i Ronneby och Kallinge. Varför stängs apoteket I Kallinge under semesterperioden medan de två apoteken i Ronneby är öppna? Alla har inte möjlighet att ta sig in till stan för att hämta medicin med mera.

Agneta

Annons
Annons
Annons
Annons