1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Vi ser verkligen inte dig som kriminell

Svar till Från en skräckslagen flicka (”En skräckslagen flickas tankar”, BLT den 1 september.)
Vi sverigedemokrater ser verkligen inte dig som kriminell.
Nyheter • Publicerad 2 september 2010

Svar till Från en skräckslagen flicka (”En skräckslagen flickas tankar”, BLT den 1 september.)

Vi sverigedemokrater ser verkligen inte dig som kriminell.

Du skriver att du läser mycket när dina kamrater är ute på stan, super och slåss.

Jag skulle vilja be dig att läsa om oss på vår hemsida för att hitta vad som skulle vara främlingsfientligt, därigenom bilda dig en egen uppfattning.

I vår politik finns ingenting som är emot invandrare eller andra grupper av människor heller.

Vi är emot den huvudlösa massinvandringspolitiken som först sossarna och sedan alliansen fört i regeringen där vi förra året slog rekord och tog emot 102 000 st asylansökningar. Vi vill hjälpa människor i eller omkring deras egna länder med mat, rent vatten, borra brunnar, skola och så vidare, och så vidare utan en massa byråkrater som snor åt sig pengarna på vägen.

Om du hade bott i dina föräldrars fd land hade du också då tagit illa upp om tidningarna skrivit om kriminella som stjäl, super och slåss trots att du varit hemma?

Jag kan inte förstå att du tar åt dig av vad pressen skriver om kriminella invandrare. Du som assimilerad (tagit seden dit du kommit) borde stolt sträcka på dig och tänka ”jag är bättre än de som är ute och super, slåss och beter sig”.

Varför ska du låta någon annan människa se ner på dig? På grund av deras fördomar.

Det är du tjejen som ska sträcka på dig och vara stolt för att du som tjej och förmodad intellektuell tagit din framtid på största allvar, sköter din utbildning och respekterar din familj.

Christopher Larsson (SD)

Karlskrona

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.