1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Sölvesborgs järnvägsstation och öppettider

Nyheter • Publicerad 31 januari 2002

Återigen kan man läsa negativ kritik om öppettiderna på Sölvesborgs järnvägsstation. Efter ett antal insändare och "dagens ris" i bland annat BLT, kontrar Sölvesborgs kommunledning med fullkomlig nonchalans, genom att inte bemöta inläggen.

Ej heller visar man något intresse av att ändra de konstiga öppettiderna. Eftersom kommunen äger byggnaden och kommunalrådet är en högt uppsatt person inom tågtrafiken för just kustbanan, borde det ligga i deras intresse att "kvalitetssäkra" Sölvesborg. Så är inte fallet. Vaktbolag är anlitade att öppna och låsa. Öppning sker oftast "om man har tid". Däremot stängs det oftast i rätt tid. Om det nu är så att det finns problem att ha stationsbyggnaden öppen, så finns det också utmaningar att hitta lösningar, så att inte tredje man drabbas. Om nu ni mot förmodan skulle besvara inläggen, så skulle det vara väldigt intressant att få reda på varför väntsalen inte är öppen när den behövs.

En som fortfarande

söker lä bland taxibilarna

Marita Kangestad
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.