GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

SPF ROSENBOM, KARLSKRONA

Nyheter • Publicerad 16 januari 2011

SPF Rosenbom har haft sitt första månadsmöte för året. De 76 närvarande medlemmarna lyssnade till dr Lisbeth Karlegärd som redogjorde för hur vår syn förändras när vi blir äldre. Hon redogjorde för gula fläcken, rinnande ögon, starr m.m. samt gav råd om hur vi skulle förhålla oss om vi drabbts av någondera. Hon avslutade föredraget med filmvisning, en film från Canada varvid man tog bort gammal lins och satte in en ny genom 2 mm snitt. Operationen tog 5 min 12 sekunder.

Efter föredraget fick vi lyssna på Fredrik Lundgren som sjöng och spelade till gitarr både Taub och Bellman. Båda programpunkterna mycket uppskattade av medlemmarna med stora applåder. Därefter åt vi fläskfilé med potatisgratäng.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.