1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Kallinge PRO

Nyheter • Publicerad 18 september 2010

Kallinge PRO:s septembermöte.

Ordföraren öppnade mötet och hälsade alla hjärtligt välkomna. Han beklagade den felaktiga informationen, som förekommit i en av dagstidningarna men den hade rättats till i fredagsnumret av båda tidningarna.

Cilla och Lena valdes till justerare. Ett antal nya medlemmar hälsades välkomna. Flera skrivelser hade kommit bl.a från riks-PRO.

Ordf. rapporterade från invigningen av ombyggnad av vissa delar av Olsgården. Här fick han bla veta, att det finns möjligheter för äkta makar, som behöver särskilt boende, att få bo i gemensam lägenhet.

Gunnar hade varit på genomgång med lotteriansvariga och berättade om detta.

Kontaktgruppens ordf Torborg bad, att alla, som kände till någon, som önskade få besök, meddelar detta till kontaktgruppen, så att medlemmarna kan tillgodose detta.

Studieorganisatören Bert redogjorde för olika kurser, tex trafikkurs, mobilär- och olika tänk efter före-kurser, som man kan starta bara man är tre eller fler deltagare.

I samband med kurspresentationen framförde bland and

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.