1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Synskadades Riksförb.i Ronneby

Nyheter • Publicerad 20 maj 2014

Synskadades lokalförening i Ronneby samlade 28 deltagare till månadsmötet den 15 maj som hölls i Frälsningsarméns lokaler.

Ordförande Per Magnusson hälsade välkommen, information om vårens aktiviteter. SRF firar 125-årsjubileum som riksorganisation, den 16-18 maj i Örebro.

Ronnebyföreningen inbjuder till cafélunk, promenad och fika den 22 maj, vi möts vid muren på torget. Dagens gäster var Gunilla Jönsson, kommunal biståndshandläggare

och arbetsledare Helena Rigbo. De informerade om kommunala stödinsatser, som hemtjänst, avlösarservice, ledsagning mm. Flera deltagare ställde frågor om regelvek och kostnader. Våravslutningen äger rum torsdag den 12 juni på Brunnsparkens Restaurang och Café, musikunderhållning av 3 G, tre goa, gláa gräbbor.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.