1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Olofströms PRO

Nyheter • Publicerad 19 september 2014

Den 18 sept. hade vi äran att kunna välkomna ett tiotal av våra medlemmar som fyller 80 år under året till en vällagad god middag. 60 PRO are hade hörsammat kallelsen och medverkade härmed till att eftermiddagen blev till en trevlig minnesstund för jubilarerna. Varmrökt lax med Stinas delikata såser,

potatis och ärter samt glass till dessert serverades. Varefter det dansades till Reids o co`s musik. Mötet avslutades med tårta o kaffe. Ett varmt tack till våra aktiva kvinnor och män i köket som så troget står för välfägnaden framfördes. Lotteridragning och ett tack för deltagande avslutade. Ordförande påminde också medlemmarna om att anmäla sig till "Det stora hattkalaset" som Helena Wihlborg inbjuder till den 9 okt. Anmälan innan 3 okt.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.