1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

IOGT/NTO Novemberblomman Jhg

Nyheter • Publicerad 23 september 2014

Septemberträffen i Lilla Lokalen i Medborgarhuset i Jhg blev en munter och glad tillställning. V ordf Torgils Svensson kunde välkomna ett fullsatt auditorium. Kvällens underhållare -"Hasses One Man Band"-bjöd på glada melodier. Med sång och spel och roliga historier förnöjde han publiken. Stundtals fick han hjälp av sin morbror Nils Jönsson,som fanns i publiken och som visade sig vara en driven underhållare. Gott fika och ett lotteri med många vinster avrundade kvällen.

Med varma applåder välkomnades en ny medlem - Ulla Wikell. Nästa möte blir den 16 okt och då framför Lars Jerrhag och Göran Johnsson "Visor ur livet". Studiecirkeln "Idrottslegender" har just startat sitt 10:e cirkelår! Föreningen har medverkat i Kommunens motionskvällar.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.