1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

FK Vittus

Nyheter • Publicerad 29 januari 2013

Årsmöte FK Vittus

FK Vittus har hållit årsmöte i Basstasjöstugan med riktigt god uppslutning från föreningens medlemmar. Ordf.Leif Ingemarsson summerade det gångna verksamhetsåret och kunde med tillfredsställelse konstatera t.ex. att antalet ungdomar har ökat och att 2012 års arrangemang med bl.a.U-serie och Vittuskavle liksom militärmästerskap i nattorientering fungerade utmärkt. Det har varit en stora skara ungdomar, som tränat skidor både på hjul i vanliga spår.

Arvid Kronmar uppmärksammades särskilt för bedriften att vinna samtliga 6 deltävlingar i U-serien och han tackade genom att på elpiano ge en litet konsert.

Allmänheten har på olika sätt visat tacksamhet för de goda skidspår, som klubben preparerat. Vidare har söndagarnas tipspromenader fortsatt varit populära. Klubben har också erhållit stöd från Idrottslyftet för flera ungdomsprojekt.

Valen för 2013 blev i stort sett omval på alla poster, i

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.