1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Årsmöte Ramdala moderaterna

Nyheter • Publicerad 11 mars 2013

Ordförande i riksdagens skatteutskott Henrik von Sydow gästar Ramdala, Jämjö och Sturkö moderatföreningars årsmöten. Henrik von Sydow talade bland annat om skattereformer för landsbygdens utvecklingsmöjligheter och Moderaterna som det nya landsbygdspartiet.

Han informerade om Allliansregeringens skattepolitik, skatterna har sänkts samtidigt som satsningar har gjorts på välfärdens kärna. Jobbskatteavdraget har inneburit att alla har fått minst 1000 kr mer i månaden. RUT har bidragit till fler vita jobb. Mot detta säger socialdemokraterna att de vill minska på RUT och ROT avdragen till hälften. Vidare vill socialdemokraterna höja arbetsgivare avgiften på ungdomslöner. Socialdemokraternas förslag till nya skatter är ett hårt slag mot landsbygden.

Styrelsen för Ramdala moderatförening fick följande sammansättning, Carl- Göran Svensson

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.