1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Roger Albertsson till minne

Nyheter • Publicerad 10 januari 2006

Han var en av tre i syskonskaran, alldeles för tidigt bröts denna kedja.

Roger var sitt Hasslö trogen sånär som på ett par år i ungdomen när han flyttade in till Karlskrona. Där träffade han och bodde ihop med sin kära hustru Annelie. Efter en kort period flyttade han tillbaka till sitt kära Hasslö där hans föräldrar också bor. Tre fina och duktiga barn fick de tillsammans, Malin, Jonas och Johanna.

Med åren så blev de våra bästa vänner och våra barn fick växa upp tillsammans. Roger hade ett stort fritidsintresse som vi fick fördelen att vara med att dela i familjerna.

Utflykter, resor, skidsemestrar och alla dagar vid och på sjön som han älskade. Roger köpte ihop med sin familj en båt i somras som han var mycket stolt över.

Han hade ett mycket aktivt och stort sportintresse som vi också delade i båda familjerna.

Rogers kära Hasslö GoIF blir aldrig det samma igen när en av de käraste profilerna är borta.

Han hade sitt hjärta i denna idrottsföreningen och fanns alltid till hands för ungdomarna och de andra medlemmarna i föreningen. Roger fanns till för alla och var aldrig sen att sträcka ut en hjälpande hand till de som behövde honom.

En fantastisk make, pappa och mycket kär vän finns inte mer.

Marita Kangestad
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.