1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Nattliga aktiviteter

Nyheter • Publicerad 29 september 2006

Den stora fördelen med att vara uppe på nätterna är att man får så mycket tid att tänka. Och man tänker ju så oerhört mycket klarare vid den tiden på dygnet.

Man får kreativa idéer som man aldrig annars hade fått, och ofta kan man genomföra åtskilliga av dem också. Ty just när man känner sig som mest ensam och uttråkad så dyker det upp ett telefonnummer i teverutan, och en röst säger att de väntar på just mitt samtal. Och jag och min alltför vakna bebis, som vet hur det är att vänta på något klockan halv fyra på morgonen, vill ju inte göra dem besvikna.

På det sättet har jag redan införskaffat julklappar till halva släkten. Min bror ska få en sådan där uppblåsbar soffa, som är jättepraktisk när det kommer över en massa gäster som vill titta på fotbolls-

matchen, men inte vill sitta på golvet. Och det bästa av allt är att soffan inte bara är en soffa, det är även en säng, och någon slags mittemellanmöbel. Och som om det inte vore nog så kan man även ha den i poolen, för den flyter!

Och dessutom, dessutom kan man placera soffan mellan två lastbilar och låta dem köra mot varandra samtidigt som en elefant hoppar på den! Utan att den går sönder!

Det är nästan för bra för att vara sant! Och just den situationen uppstår ju så ofta i just min brors lägenhet!

Det är en fruktansvärt genomtänkt present som jag är säker på att han kommer att älska. Ty han bor i en liten etta på sisådär fem och en halv kvadrat, och då har man ju inte plats till en massa extra möbler. Och om man skulle ha en massa extra möbler så skulle ju den där elefanten verkligen inte få plats på golvet,

utan den skulle ju vara tvungen att sitta i soffan!

Speciellt om långtradarna också var där. Han har i och för sig ingen pool heller, men vem vet vad han kommer att ha i framtiden.

Och just det gör det ju till en ännu bättre present, för vem vill inte ha något som inte bara kan komma till användning i dag, utan även i framtiden?!

Men det slutar inte där! Ty min syster ska få de där fantastiska kokkärlen med avtagbara handtag som på något outgrundligt sätt kommer att revolutionera sättet hon ser på matlagning och dessutom spara henne tusentals kronor.

Och som om inte det vore nog är beläggningen i stekpannan så förträfflig och stark att till och med en representant för det manliga släktet kan laga mat utan att förstöra både kärl och redskap! Men framförallt kommer dessa kokkärl att göra all matlagning mycket roligare!

Det senare beror förhoppningsvis på att den där grönklädda kvinnan ingår, hon som står bredvid och utbrister Òwooow" vid varje matlagningsmoment. Förutsatt att man ringer direkt förstås, för tydligen finns hon bara i femhundra exemplar.

Och så har jag naturligtvis beställt en Abtronic. Det är ett fiffigt redskap som ger bäraren elektriska stötar, vilket tydligen förvandlar den tanigaste man till ett muskelberg. Jag har slagit på stort och beställt iron man-paketet till min man. Jag kommer att bliÉJag menar HAN kommer att bli jätteglad.

Marita Kangestad
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.