1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Dödsfall

Nyheter • Publicerad 25 november 2005

Ingemar Christensson.

Flottiljpolis Ingemar Christensson, Ronneby, har avlidit.

Han var född i Dalby i Skåne och kom tidigt i förvärvsarbete. År 1952 kom han till Blekinge flygflottilj i Kallinge där han var flottiljpolis till 1981 då han avgick med pension efter väl meriterat tjänst. Ingemar Christensson var mycket musikaliskt intresserad och var under en del ordförande i dåvarande Ronneby blåsorkester. Han kom även att engagera sig inom Riksförbundet Unga Musikanter, RUM, blekingedistrikt där han var ordförande i många år och även anordnade olika länskurser för länets musikungdomar. Han var en skicklig slöjdare och många är de slöjdade saker han skapade i sin verkstad. Han var en person som kunde driva en idé och förverkliga saker.

Närmast anhöriga är makan Inga-Brita, dottern Ulla-Britt med make Jan, bosatt i Perstorp, sonen Anders med maka Ulla, Malmö samt sonen Lars-Magnus med maka Andrea, Visby samt barnbarn och syskon.

Marita Kangestad
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.