GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bröllopstårta med diamanter och stor igloo av mörk choklad

Nyheter • Publicerad 26 oktober 2006

I Beverly Hills i Los Angeles har en bagare bakat vad som beskrivs som den smarrigaste bröllopstårtan någon skådat.

Bagaren har dock fått hjälp av en juvelerare, som garnerat bakverket med diamanter till ett värde av nära 150 miljoner kronor. Den ska inte ätas... (TT-Reuters)

Fyra italienare har byggt en iglo i naturlig grönländsk storlek, helt bestående av mörk choklad. Det tog dem nästan ett dygn att foga ihop de 330 snabbt allt kladdigare chokladkakorna.

Iglon finns till beskådande på chokladmässan i Perugia i Italien fram till på söndag, om den inte har smält till dess. (TT-Reuters)

Marita Kangestad
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer