Debatt

Vi har fått nog!

Debatt Artikeln publicerades

Flytta Försäkringskassans, gärna Skatteverkets också, till Migrationsverkets lokaler här i Karlskrona.

Migrationsverket ska ju flytta från Karlskrona. Vi på Möllebacken orkar inte med trafiken här. Våra garage- och parkeringsplatser, som vi betalar för, kommer vi inte åt. När man ber tjuvparkerare att flytta undan sina bilar, blir ofta svaret: ”Jag ska/skulle bara vänta på/släppa av någon” eller något liknande. Vi har också tider att passa och kan inte stå och vänta på dem.

Det går inte att gå säkert här för runt Stora Möllebacksgränd 3 finns fortfarande ingen trottoar! Måste det hända en olycka innan ni gör något?

Vi bävar för tiden, då här kommer att bli en (eller två?) byggarbetsplats(er) också! Det är ju så modernt med förtätning på Trossö!

Gör något ni, som planerar här på Trossö! Vi kommer att gå vidare med detta ärenden, om rättelse inte vidtas.

Hyresgäster på Möllebacken

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.