Debatt

Jag kan inte acceptera din arrogans, Jan Björkman

Debatt Artikeln publicerades

När medlemmarna från Kyrkhults och Gränums S-föreningar nyligen möttes kunde man känna doften av ilska och sorg hos de flesta men alla höll god ton när de talade.

En viss herre, arbetarkommunens ordförande Jan Björkman, satt dock nästan hela tiden och skrev i anteckningsboken eller på mobilen och lyssnade bara när han ville eller då han tyckte det var nödvändigt att försvara sig.

När mötet började nå sitt slut talade en äldre herre och jag blev så rörd av hans ord. Han var en 87-åring som nästan hade tårar i ögonen när han talade och han beskrev hur ledsen han var över att behöva uppleva detta innan han dör. Han fick stora applåder medan en viss herre fortfarande satt och skrev...

Denna respektlöshet och arrogans hos Jan Björkman är något jag personligen inte kan och inte vill acceptera!

Jag är stolt att vara med i "gatans Parlament". Jag är stolt att vara en av "någon man inte behöver". Jag är stolt att var med i en "motståndsrörelse". Och för det kommer jag att slåss. Jag kommer att slåss för att alla där ute på gatan ska kunna återfå förtroendet för Socialdemokraterna i Olofström.

Sigrid Germeroth

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.