Debatt

Jag är intresserad av resultat, inte uppmärksamhet

Debatt Artikeln publicerades
Erik Lindborg (KD) är inte så intresserad av uppmärksamhet, utan av resultat.
Foto: Staffan Lindbom
Erik Lindborg (KD) är inte så intresserad av uppmärksamhet, utan av resultat.

Erik Lindborg (KD) svarar på insändaren ”Hallå KD, finns ni?” (BLT den 31 augusti).

Tack för din återkoppling. Det gläder mig att du instämmer i det resonemang jag förde i valrörelsen rörande förnyelsen av vår region. Det är enligt de linjerna jag arbetar dagligen i politiken. Mer utrymme för personalen på olika nivåer att ta egna initiativ och mindre toppstyrning. Även staten försöker minska toppstyrningen och ge mer makt till de anställda, öka tilliten, genom arbetet i Tillitsdelegationen.

Jag är övertygad om att deras arbete kommer att stödja vårt arbete i Region Blekinge i vår strävan att ge våra anställda ett ökat handlingsutrymme. Några braskande rubriker ger inte den här typen av arbete, men jag är mest intresserad av resultatet och inte så intresserad av att vinna poäng inför nästa val så för mig räcker uppmärksamheten gott och väl.

Erik Lindborg, gruppledare KD Region Blekinge

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.