Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Debatt

Dagens ros: Inblandad i poliskrocken – ”Till mina räddande änglar”

Veckans rosor har gått till Karlskrona kommuns ” trygg hemgång” och till rektor Johanna Månsson på Hoby skolan.
Blekinge • Publicerad 16 juni 2024 • Uppdaterad 18 juni 2024
Detta är en opinionstext i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Krocken i centrala Karlskrona var våldsam.
Krocken i centrala Karlskrona var våldsam.Foto: Marcus Palmgren

... till mina räddande änglar vid trafikolyckan med polisen den 20e Maj. Jag vill gärna träffa er.

Roland Johansson

Annons

... till hembygdsföreningen Facklan i Hällevik för ett trevligt firande på nationaldagen.

Besökare

... till Hemtjänsten i Kallinge och frivilliga eldsjälar. Till och med vädret fixade ni den trevliga eftermiddagen i ”stugan” i Lönnamohagen. 50-talet gäster njöt av god varmkorv, nybakade våfflor med sylt och grädde och framför allt känslan av omtanke och värme. Regnet hängde i trädtopparna. Det kom några droppar, så tittade solen fram mellan trädtopparna. Stort tack för ert fina arbete från Torborg, Eiwor, Cilla och Åke.

iCilla Olsson

... till vaktmästaren William på BTH för all hjälp och positivt bemötande under EU-valet.

Tacksamma röstmottagare

... till Nettan Åberg och säga tack för du bjöd dina grannar på korv med bröd. Du är underbar som alltid. Tack ännu en gång för korv med bröd. Många fina kramar från dina grannar.

mvh Rebecka Pettersson

... till Karlskrona kommuns ” trygg hemgång” fantastiskt bra, tack alla inblandade. Biståndshandläggare, sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och den fantastiska undersköterskan Annelie, hemtjänsten Rödeby.

Lena och Tommy Sundin

Annons

... till hjältarna Pär och Johannes på Hjälpmedelscentralen i Karlskrona. Tack för ert fina bemötande och flexibilitet, ni är guld värda!

Linnéa Bengtsson och Mia Johnsson, Karlshamns kommun

... till vaktmästare Tom Nilsson för god service och vänligt bemötande vid EU-valet den 9 juni. Rätt man på rätt plats.

Röstmottagarna

... till Nadja på Cubus i Amiralen för fantastisk service utöver det vanliga.

Ljusblå linneskjorta

... till alla som hjälpte till vid Lyckeby Båtsällskaps årensning.

Blomman

... till Albin som förgyller våra tisdagar på Vidablick med sång och musik.

Från oss på Gläntan

Annons

... till alla er på Mjällby anpassad grundskola. Så kom dagen då vi måste säga tack och hej. Det är motvilligt. Efter nio år så vet vi knappt hur vi ska klara oss utan er. Ni har varit otroliga för vår familj. Ni har pushat Johanna, fått henne att växa och utmana sig själv. Inget verkar jobbigt för er, ni tar våra krångliga ungar och åker hit och dit. Ni gör studiebesök och roliga utflykter, och ni är alltid positiva och konstruktiva i relationen till oss föräldrar. Det känns sorgligt och vemodigt att säga hejdå. Från djupet av våra hjärtan, till er alla vuxna i olika roller: TACK för allt ni varit för Johanna och vår familj.

Johannas mamma Heléne

... till mannen som befann sig utanför Preem i Ronneby som hjälpte mig och min dotter att pumpa däcken på vår hundvagn som inte hade luft i något av däcken. Tack vare dig kunde vagnen användas på vår semester

Tacksam

... till underbara specialisttandläkaren Christine, med sin fina specialistsköterska Eva, för Er fantastiska skicklighet, med stort hjärta och omtänksamhet.

GJ

... till Ihreortens Biodlarförenings ordförande Göran Cederqvist och hans hustru för att de på egen bekostnad ideligen ställer upp för att göra reklam för föreningen och dra in resurser. Nu senast fyra dagar på Sweden Rock.

Claes-Göran Dahlqvist

... till rektor Johanna Månsson på Hoby skolan som höll ett vackert tal, rosorna är även till alla barn och vuxna som sjöng så fint. Jag lovar komma tillbaka och lyssna.

En stolt farmor

Annons

... till medicinakuten på Karlshamns lasarett. Tack för ert fantastiska bemötande och omsorg jag fick på kvällen 30 maj samt på morgonen 31 maj när jag återkom för röntgen med mera. Det var också givande att jag fick en ingående förklaring till alla provsvaren. Du som skulle åka iväg senare på kvällen/natten på semester hoppas att du fick en härlig välförtjänt avkoppling. Alla er andra önskar jag givetvis en skön och avkopplande semester också.

Lars Åkesson Kyrkhult

... till ortopediska kliniken i Karlshamn. Opererade min rygg 29 maj efter haft värk i många år så stort tack till op-team med ledning av Dr Staffan Preutz och Dr Mattias Warme. Tackar även övrig personal som varit inblandad. Tusen rosor och många tack till er.

Hans 5:2

... till personal på Sjöarpsskolan som har gjort ett fantastiskt jobb för vår dotter. Varje dag i fyra år har varit lärorik, lustfylld och trygg. Vi kommer att sakna er alla!

Pia & Mathias & Kajsa

... till Hanna Bergqvist på begravningsbyrån i Jämjö som hjälpte oss med alla förberedelser till begravningen. Du är verkligen rätt person på rätt plats. Tack!

Hasse Petterssons anhöriga

... till ambulansen, Daniel med kollega, Dr Mårten med stroketeamet, avd 58, Op, Iva och avd 49. Tack för snabbt, engagerat och fantastiskt omhändertagande och vård 3-7/6 Thomas & Britt

... till hemtjänsten i Svängsta, Ekegården i Mörrum och all övrig personal som Bertil fått hjälp av.

Annons

Sonja och barnen

... till min läkare Linda Thuvesson på hälsohuset i Vedeby. Jag har fått den bästa hjälp som man kan få. Känner mig som en ny människa.

G.L.

... till chauffören, som körde buss 1 mot centrum fredagen den 31 maj cirka 22.00. Jag skulle åka från Tullskolan till Hoglands Park. Högt fotsteg som gjorde att jag snubblade och slog i vänster knä. Chauffören rusade fram och hjälpte mig upp. Ledde mig till en plats, kollade mitt knä och fortsatte turen. Väl framme vid parken hjälpte han mig av. Gav mig ett telefonnummer till Bergkvara buss och bad mig ringa dem om jag fick besvär. Som väl var fick jag ingen svullnad eller värk. Stort tack för din medkänsla!

Från kvinnan med dålig balans.

... till personalen på ÖoB varuhus i Ronneby som den 2-3 juni hittade och tog till vara mitt borttappade skrivblock. Mycket tacksam och glad för det! Tack igen!

Anitha

... till Inger och Ann som hjälpte mig när olyckan var framme på Långö badplats. Tack även till ambulansen, akuten, röntgen och Moa på avdelning 45. Ingen nämnd ingen glömd. Karlskrona lasarett är fullt av duktiga änglar. Tack för allt.

Mona G

... till Philip och Sofia i optikeraffären i Mjällby för trevligt bemötande och trevlig pratstund och gott kaffe när inte färdtjänsten kom och hämtade mig. Tack.

Annons

Lisbeth

... till läkaren Armar Gharbawi på Sölvesborgs vårdcentral. Ett verkligt stort tack till dig för dem känsla och empati du gav mig den 4 juni. Evigt tacksam patient med psykiska och fysiska besvär. Tänk om alla läkare var som du.

Mycket belåten pensionär

... till Katarina, vår suveräna guide som med säker hand och superkänsla, kunskap och entusiasm lärde och ledde oss genom hela Blekinge

Systrarna i bussen

... till tandläkare Josefine Hjalmarsson när jag akut behövde hjälp med tanden.

Birgitta

Annons
Annons
Annons
Annons