Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Debatt

Dagens ros: ”För att du tog dig an den stackars katten i Karlshamn”

Dagens rosor har gått till SA3E från Chapmanskolan som skänkte hela 15 000 kronor av sin klasskassa till Cancerfonden och till Sigge och Wilmer som klipper grannens gräsmatta.
Blekinge • Publicerad 23 juni 2024
Detta är en opinionstext i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Du är en ängel, har ett gott hjärta samt tar dig tid att hjälpa ett djur i nöd”, skriver signaturen ujo.
”Du är en ängel, har ett gott hjärta samt tar dig tid att hjälpa ett djur i nöd”, skriver signaturen ujo.Foto: Vadim Ghirda

... till mina bästa arbetskamrater på Fotvården i Karlskrona. För uppvaktning på min födelsedag och att jag jobbat 50 år i regionen.

Kerstin Bengtsson

Annons

... till MagTarm-föreningen med Johan Törnström i spetsen samt alla medhjälpare som ordnat en trevlig sommarträff på Gnistan den 16 juni. Fint väder, god landgång med dryck , kaffe med bakelse samt underhållning av Lasse TrofastS orkester som givetvis också får rosor. Önskar er alla en trevlig sommar.

Fyra som var där

... till kökschefen Johan Palmgren och hans team på Rödebyskolan för den fantastiska frukostbuffén för årskurs nio med personal på skolavslutningen. Ni är verkligen helt fantastiska och vi uppskattar allt ni gör för oss.

Arbetslag 9

... till personalen på gynmottagningen och personalen före, under och efter operation i Karlskrona!

Tacksam patient

... till Viveka Bremberg Jönsson (lärare) och Laila Johnsson (specialpedagog) i Norje Skola, som engagerat hittat alternativa vägar för min son att nå målen för åk. 2. Tack för gott samarbete och för att ni ger honom möjlighet till en fungerande skolgång. Ovärderligt!

L.C

... till Anne, Kristoffer, Maggan, Cilla och Andreas på Holmsjö skola för att ni gör ert allra yttersta för att ta hand om oss i alla lägen. Inte bara lära ut ämnen som ingår i skolplanen utan även sånt som inte går att googla fram så som omtänksamhet, välmående, verktyg till att hantera det som kommer med alla känslor och även vara vuxna förebilder för oss. Vi vill även dela ut rosorna till fritidspersonal, er i köket och lokalvårdarna som gör det trivsamt för oss att spendera så många timmar på skolan. Vi uppskattar er alla (gäller såklart även er som slutat eller är föräldralediga) som bidrar till att vårt kapitel ”skolåren på Holmsjö skola” blir minnesvärda och får oss att må så bra som möjligt. Stort tack till er!

Axel och Vilgot

Annons

Stort tack för en fin sommaravslutning med guidning I S:t Nicolai kyrka och god smörgåstårta hos vår körledare Cecilia Lind.

Kören Axplock

... till Ingelöv och Niklas för en supertrevlig dag i Kestorp. God fika, mat och trevliga aktiviteter.

Gänget på Personalbutiken

... till SA3E från Chapmanskolan som skänkte hela 15 000 kronor av sin klasskassa till Cancerfonden. Det är oerhört fint och osjälviskt gjort av er, och något som kanske inte många hade gjort. Sträck på er!

Stolta föräldrar

... till Gunnel och Pelle I Yxnarum. Under många timmar eftermiddag och tidig kväll lockade de boulegänget i PRO Listerby-Johannishus till trädgårdsfest. Grillning, kaffe och tårtor samt fin gemenskap gav många härliga minnesbilder att bära med sig framöver.

Vi i boulegänget

... till Bengt, Viktor Olssons Charkuteri, Bräkne-Hoby för grillkorvarna du skänkte till SPF Seniorerna Belganet-Hallabros sommarfest. Tusen tack!

Ann-Kristin Amilon o styrelsen

Annons

... till MA Screen & Reklam i R-by AB som skänkt priser till vår sommarfest samt fixat kuvert med logga. Tusen tack.

Kassören, Styrelsen

... till Sigge och Wilmer som klipper min gräsmatta nu när jag inte kan på grund av sjukdom, ni är så duktiga och jag är så tacksam över detta.

Grannen på Solhagavägen 3

... till dagkirurgiska operationsverksamheten plan 3 för ett fantastiskt och professionellt bemötande av er den 14 juni. Det blev dessutom många goda skratt. TACK.

Norrlänningen

... till kirurgen avdelning 48 på Blekingesjukhuset i Karlskrona och palliativa enheten Storören för att ni tog så väl hand om Maud under hennes sjukdomstid. Ett särskilt tack till Ekliden avdelning 5, Christina Engman på Tre glada hjärtan och palliativa specialistteamet för allt ovärderligt stöd i samband med Mauds sista tid i livet och bortgång. Vi är så tacksamma!

MJs anhöriga

... till Mio möbelaffärs all personal, som på ett föredömligt och professionellt sätt hjälpt oss med all inredning och montering. Och guldleverans på det! Ni är ett föredöme i bemötande och service! Tack från våra hjärtan.

Monica & Uffe

Annons

... till den trevliga och omtänksamma Adam i Asarums Hemtjänst. Kom cyklandes och gav mig en 100-lapp som jag tappat bakom mig.

Kerstin

… till dig som hjälpte mig, när jag för en tid sedan svimmat och fallit på Hemsjövägen. Du hjälpte mig upp och skjutsade mig hem. Varmt tack för din hjälpsamhet!

Ingrid

... till Boet på Kanehalls förskola. Tusen tack för allt ni gör för våra barn. Ni tar emot barnen med öppna armar och ser dem varje dag. Det går inte en enda dag utan att barnen pratar om er hemma. Ni är så uppskattade! Vi ser att ni kämpar i motvind, och vi är så tacksamma att ni aldrig slutar kämpa för våra barn! Tack för all kärlek, tid och engagemang. Ni är guld värda!

Tacksamma föräldrar

... till Linda, Louise, Camilla, Cathrine och Maja. Tack för allt ni gör. Tack för alla sagor ni läst, alla tårar ni torkat, varma kramar ni gett och för alla underbara skratt. Tack för er förståelse, omtanke och kärlek. Tack för all trygghet ni ger. Tack för att ni tar hand om det finaste vi har, och att ni gör det med värme, öppenhet och kärlek. Ni är underbara! Återigen, tack för att ni finns där för oss, barn som vuxna, varje dag!

Föräldrar till barn på Boet

... till finaste Amanda Anderberg och säga grattis på födelsedagen i dag du fina.

Många fina kramar från Rebecka Pettersson

Annons

... till Cecilia Lind för din generositet och glädje, då du bjöd kören Axplock till Sölvesborg. Först en guidad tur i kyrkan, därefter samvaro och förfriskningar i ditt hem. Stort tack!

En ”Axplockare”

… till Alma på ICA LAXEN i Mörrum. Så snäll och omtänksam. Övriga personalen kan också få ta del del av rosen. Så trevlig affär med fräschaste frukt och grönt.

Romanticatomaten

... till dig kloka kvinna som tog dig an den stackars katten i Karlshamn som utan samvete kastades ut ur en bil! Du är en ängel, har ett gott hjärta samt tar dig tid att hjälpa ett djur i nöd. Djurplågeri är inte försvarbart!

ujo

... till Kristianopels Centerkvinnor som ordnat fin resa till Smålandsskogens pärlor. Ålebergs gästhus, Skrufs Glasbruk, Lundens växthus, Korrö lunch och hantverksby. En bukett rosor till vår reseledare Christine Olsson också.

Bussgänget

... till ledarna för Röda korsets ”Sittgympa” i Asarum. Rosor för deras trevliga resa till Ronneby. En mycket lyckad dag!

Gymnastikdeltagarna

Annons

... till gudstjänsten i Listerkyrkan i Hällevik som visades i SVT2 i söndags. Fin predikan och musik av Hälleviks tradjazz-musiker. Även nästa söndag. En fröjd både för örat och själen.

Margot Bröms och Ingegerd Stam

... för den goda omvårdnad som jag fått av den fina personalen på Kompassen i Karlshamn.

Sterner Nilsson

... till Karlshamns PRO för en trevlig utflykt till Mörrum Folkets Park där vi blev guidade av Elisabeth Friden som berättade historien om parken. Därefter körde vi vidare till ”Karlssons Trägaur” och belv väl omhändertagna av Lena Mattsson och hennes kompanjoner på ett mycket glatt och trevligt sätt. Väl värt för alla att besöka.

Medlemmar från PRO Karlshamn

... till ortopederna Peter Muchowski och Cecilia Rönnfjärd som gjorde en mobilisering av mitt knä på Karlshamns sjukhus den 7 maj. Ett extra tack till den ”tyste” narkosläkaren Fredrik, samt de två operationssköterskorna som med sitt härliga sätt fick mig att känna mig lugn. Hoppas att alla på sal 5 plan 7 är på benen.

Christina

Annons
Annons
Annons
Annons