Debatt

Debatt Artikeln publicerades
Foto: THOMAS PERSSON

… till kirurgmottagningen som skickade mig till Kalmar länssjukhus för min undersökning, så att jag inte behövde vänta så länge.

Floyd Hillerwertz

Ett fång med rosor till bäste halsläkaren Ola Trobbe. Professionell, empatisk och jag har sådan trygghet i dig. Dessutom alltid trevlig och glad. Kan inte bli bättre. Stort tack.

AL Ingvarsson

och stort tack till er på blomsterföretaget som anordnade Våryran den 14 april. Det är sådant som behövs för att hålla landsbygden levande.

Utställare

... till personalen på Falkalyckan avdelning tre i Sölvesborg, för en helt underbar annandag påsk-grillning som ni ordnat så fint för boende med anhöriga. Ni är guld värda, det var en skön eftermiddag med er alla.

Kram Pia och Jan

…till Henke Axelsson Lyckeby. Tack för att du tog dig tiden att komma och spela trummor med våra barn på avdelning Sörgården Bullerbyns förskola.

Pedagogerna

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.