Debatt

Debatt Artikeln publicerades

Ett stort fång rosor till all personal på intensiven och avdelning 48 i Karlskrona för att ni såg till så att jag efter lång och svår sjukdom ändå kunde promenera ut. Ni är alla fantastiska.

Ingrid Sundin

… till Magnus på Ronnebyrestaurangen som fixade gudomligt god mat till oss i sex dagar på Karlsnäsgården. Många tack även för mycket god service. Återkommer gärna.

Carina

Ett stort tack till Hjalmar och Nisse på Mersport för att vi fick komma på studiebesök hos er. Mycket uppskattat bland eleverna som tyckte det var intressant och roligt.

Thoren Framtid klass 5a mentor Susanna Johansson

… till dig vänliga person som lämnade in min rosa plånbok till förbutiken på Willys, Slottsbacken den 2 april. Är så oerhört tacksam att det finns ärliga människor. Du gjorde min dag. Tack.

Glömsk

… faktiskt ett helt fång, till Jessica i bassängen på sjukhuset i Karls­krona, du är en sådan energikick, ger verkligen allt av din profession till oss som behöver en extra kick för att komma igång.

Lotta

… till Ronneby kommun som har byggt den fina spontanidrottsplatsen i Saxemara.

Nöjda barn och anhöriga

… till veterinär Björn Karlsson Trensum för att du kom hem till oss och på ett sådant värdigt sätt hjälpte vår gamla katt Isa att somna in. Du är lika mån om familjemedlemmarna som om djuret. Mitt i allt elände blev det ändå ett fint slut. Heder till dig.

Petra med familj

… till Lions Club Jarramas i Karlskrona, Margaretha, Ove, Birgita, Eva samt Kalle Holmberg som bjöd oss på musik och fika.

Gästerna på af Klint

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.