Debatt

Debatt Artikeln publicerades

… till BLT:s ledarskribent Emma Jaenson som alltid skriver kloka och förnuftiga texter. Jag önskar att många läser och lär.

Bengt

… till restaurangen i Karlskrona som hade öppet för oss fredagen den 22 mars när vi hade en liten minnesstund efter mammas begravning. Det var guld värt. Bra service och god mat.

Döttrarna

… till hemveterinären Lena Nilsson i Karlshamn för din stora omtanke och engagemang i samband med Fiddes sjukdom och bortgång. Det betydde så oerhört mycket för oss.

Matte och husse

Ett varmt tack till Lyckeby hemtjänst på AWA- vägen för proffsig och empatisk vård av min lilla pappa.

Monica och Åke

… till ortopeden avd 37 Karlskrona lasarett till all personal för fint bemötande och vård. Även ambulans och akutpersonal, röntgen och sjukgymnastiken, samt stort tack till läkarna Anna Servin och Staffan Preutz som opererade.

Bill Anderteg

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.