Debatt

Debatt Artikeln publicerades
Foto: THOMAS PERSSON

… och tusen tack till avdelning 55, sjukhuset i Karlskrona, för de veckor jag var patient hos er.

Tacksam patient Gunnel K

… ett varmt tack till er som hjälpte mig när jag drabbades av blod­sockerfall på Willys i Karlshamn fredagen den 22 februari. Underbart med hjälp av goda medmänniskor.

Tacksam

… till Pia Karlsson och Christel Gunnarsson som sjöng så underbart på vårt årsmöte 5 mars.

Tack från oss som var där

… till utställningen Kultur­arvet i byrålådan i Nogersund. Till alla som arbetat med utställningen och god fika.

Ulla Persson

… till alla sköterskor, läka­re, ambulans som var inblandade i Hannas och Robins dramatiska förlossning av lilla ­Selma. Ni var helt under­bara. Allt slutade väl tack vare er och det är vi så tacksamma för. Vi vill ge den största bukett som finns att uppbringa till er alla.

Mor- och farföräldrar, Hanna och Robin

Vi vill skänka mängder av rosor till barn- och ungdomsplanet i Karlskrona, Region Blekinge, för ert fantastiska och proff­siga engagemang för vår lilla flicka och för ert stöd till oss när hon akut blev inlagd. Framför allt ett stort, stort tack till Anette på lekterapin som fick vår flicka att glömma sitt dåliga mående och hemlängtan, vilket gjorde allt mer uthärdligt. Vilket fantastiskt och betydelsefullt jobb du gör Anette. Även tack för att clownerna Kabom och Mike kom på besök. Så uppskattat.

Malin och Marcus

… till Linda Lavesson, sköterska i hemsjuk­vården, för en perfekt provtagning onsdag 6 mars. Grymt bra jobbat.

Sune Björkman, patient, Karlshamn

… till Karolina Eitrem och övrig personal på äldreboendet Vitus Elena och körledaren Christina Engman med musiker, som övat och fixat den fantastisks föreställningen ” Sjung 0-100 ” i konserthuset i Karlskrona förra söndagen.

Helen Nordström

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.