Debatt

Debatt Artikeln publicerades

… vill jag ge barnmorskan Eva på kvinno­hälsovården Karlskrona. För att du med så kort varsel hjälpte mig när jag som mest behövde det. Ett stort tack.

Emelie

…. till Föreningen Gamla Carlskrona som erbjöd ett så trevligt sportlovs- arranngemang i form av stadsvandring” i världs-arvets anda, dessutom fika halvvägs på turen. Inte nog med det, utan dessutom delades biobiljetter ut till de som fullföljt rundan. Stort tack. Hoppas initiativet återkommer nästa år.

Farmor och barnbarn

Stort tack till den unga tjejen som hjälpte oss noviser med efterarbetet med Rocky i stallet i måndags. Du tog dig tid att både visa och förklara trots att du egentligen var upptagen med en annan häst. Vi är så tacksamma.

Tove med familj

Vill vi ge till fritids på Listerbyskolan. Ni är helt amazing. Vi är så tacksamma över att just ni finns på vårt fritids. Tack för allt.

Tacksam familj i Listerby

… till bussbolaget med Magnus och Elisabeth, Örjan, Maria och Mats för den trevliga handbollsresan till Flensburg den 16 februari. Helt suveränt och välplanerat. Otrolig service och proffsigt genomfört arrangemang. Den trevliga middagen på kvällen och besök av Tobbe K som informerade om matchen vi skulle se dagen efter. Resan var helt klart det bästa av det bästa.

Från oss som var med på resan

… till flygvärdinnan Sandra sträckan Ronneby-Stockholm. Alltid kvittrande pigg och glad – en sådan person som får andra att le. Tyst har jag bevittnat hur hon fint avleder även de otrevligaste resenärer. Hon är personlig i kontakten och hon minns till exempel hur stammisar vill ha sitt kaffe. Även om de flesta i personalen på sträckan är både trevliga och serviceinriktade, så är detta en helt annan nivå. Ett stort fång rosor till Sandra, för att hon satt guldkant på alla mina resor.

Tisdags- och onsdags­resenären, långt bak med svart kaffe

… till Ulf Johansson med medarbetare som har tillgänglighetsanpassat Saltö badstrand och promenadstig så att många fler kan njuta av vår vackra stad.

Familjen Drangel

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.