Debatt

Debatt Artikeln publicerades
Foto: Anna Hållams/SCANPIX

… till alla som skräpar ner. Däribland vissa hundägare som trots varningar om plast i naturen slänger sin fyllda hundbajspåsar där. Varför ta upp efter hunden om ni inte ids lägga påsen i därför avsedd behållare eller er egen soptunna. Tänk på att ni förstör för de hundägare som sköter sig, alla blir misstänkta, dessutom ser det fruktansvärt illa ut. Skärpning. Låt oss hålla naturen ren för allas trevnad.

Gun Borg

… till Ronneby kommun som säljer områdets ända grönområde uppe på Slättagårdsvägen i Kallinge för ett bygge av en stor förskola utan att närboende får någon information om det.

Snart före detta Kallingebo

… till Riksbyggen i Karlskrona. Gör något åt de korta (fyra timmar) handikappsplatser vid Duvans dagcenter i Sölvesborg. Då slipper pensionärerna dryga p-böter. Detta gör att besöken minskar på dagcentralen.

En av många som fått böter

… till dem som stjäl tvål och behållarna på toaletterna vid Karlshamns sjukhus. Ni blir nog rena fina när ni kommer hem och njuter av det. Ni måste lära er vilket som är mitt och ditt. En som arg på dem som stjäl

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.