Debatt

Debatt Artikeln publicerades
Foto: Anna Hållams/SCANPIX

… till Karlskronahem som inte hissa flaggan när det är flaggdag, inte ens en vimpel. Jag har erbjudit mig att sköta det, men inte utan ersättning då man ska stå till pass morgon och kväll på helgdagar.

Hyresgäst

… till Ronneby kommun som inte ser till att den gamla bensinmacken vid ishallen i Kallinge saneras. Nu ser det värre ut efter branden än vad det var innan. Det är många innevånare i Kallinge som tycker att detta är hemskt. Kommunen, se till att det jämnas med marken. Gör en plantering med träd och lite uppiffning. I Kallinge överhuvudtaget är det många ställen som är förskräckliga.

Ordning och reda

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.