1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Senaste barcelonavistelsen

Nyheter • Publicerad 2 september 2010

Var i Spanien och såg Zlatans sista match i Barcelona i torsdags. Träffade mina fina vänner Lourdes och hennes son Noel samt Juan. Det var sjukt varmt men en fantastisk kväll. Det var den mest avslappnade vistelsen i Spanien sen förra året. Har ju varit där fem, sex gånger på mindre än ett år. Var där förra året vid exakt samma tidpunkt . Zlatan var där i ett år, jag såg hans första match på plats och den sista också. Det är jag stolt över. Nu blir det nya utmaningar i Milan. Spännande att se vad Pato, Ronaldinho och ZLATAN kan göra med milan.

Jag är dock enormt besviken på Guardiola. Han är den som ska leda laget och se till att alla trivs. Det ligger i något som Zlatan sa idag: "En stor ledare tar tag i problemen, en liten ledare flyr ifrån dem". Han sa också att en person satte stopp för hans dröm - "filosofen" Guardiola.

Personligen tycker jag att Guardiola och Messi skulle bytt lag istället för Zlatan. Messi är bra men också den mest överskattade spelaren i världen. Tycker till exempel Tevez är minst lika bra som honom.

Jag önskar, nej jag ÖNSKAR att Milan möter Barcelona så fort som möjligt. För jag vet hur det kommer att gå. Messi kommer borra ner huvudet i marken och försöka dribbla. Medan Zlatan och Ronaldinho kommer spela fotboll med varandra och därför kommer gå segrande ur matchen.

Jag älskar Barcelona, nej jag ÄLSKAR Barcelona. Men min kärlek räcker inte till någon som förstört drömmen för någon som får andra att drömma. Min kärlek till staden Barcelona och fotbollslaget svärtas något av Guardiola, men kommer likväl vara en livslång kärlek. För staden har förändrat mitt liv. Zlatan också.

Lars Lindquist
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.