1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter
Nyheter • Publicerad 12 januari 2007

Vi har precis gått upp. Viggo har sovit hela natten i sin säng! Har bara varit uppe en gång och tittat till honom. Han var så tyst så jag var tvungen att titta så han levde. Ibland förvånar de små liven en.

Han hade en gnällig eftermiddag igår så, såklart trodde jag natten skulle bli likadan. Gick in till min granne igår så att Viggo skulle leka lite med deras son som är ett och ett halvt. Men de slogs mest. Var lika gnälliga båda två. De verkar ha en slags hatkärlek till varandra. Pussas för att sedan kivas med varandra. Grannen drar och sliter i Viggo och vill han ska stå upp, och stackars Viggo fattar ingenting där han sitter på golvet. Så när han inte ställer sig upp, fungerar han som en pall istället. Vilket Viggo såklart inte är helt nöjd med.

Paola Nordgren
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.