1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Enkel seger!

Nyheter • Publicerad 19 november 2007

Gårdagens match mot Alvesta blev aldrig någon riktig kamp, vi gjorde det vi behövde och plockade ganska enkelt dom två poängen.

En lite trevande start på matchen men första perioden slutade ändå med en 3-0 ledning efter att deras målvakt släpp in tre ganska billiga kassar. Andra perioden var vår helt och hållet, vi fick bra snurr nere i deras zon och dom hade inte direkt något att sätta emot. Vi gick från 3-0 till 7-0 innan den andra perioden var slut. Sista perioden är väl inte mycket att säga om, matchen var i princip slut efter två och vi spelar mest av denna, den slutar 1-1. Kvällens läckerhet står Brasse för då han lurar upp en Alvestaspelare till 13:e bänkraden, inte bara en gång....utan två, innan han trampar in med pucken i zonen och trycker dit 8-0. Alvesta tröstmålar i slutet efter att vi stått statister och bara tittat på.

Denna veckan har vi ju matchledig på onsdag så ikväll skippade vi träningen för att istället åka iväg och lira lite bowling tillsammans, det blev Brasse som drog det längsta strået med en serie på 197 poäng, närmast skuggad av Jimman med en serie på 176 poäng. Jimman noterades också för kvällens lägsta poäng med en serie på 52, men då lirade han med vänster arm för att vila den högra inför sista serien då han menade på att han skulle krossa Brasses resultat!!

#23 André Sandberg
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.