1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter
Nyheter • Publicerad 17 januari 2007

Får se om vi kommer iväg. Har precis varit inne och kollat tågen till Göteborg, men fortfarande inställt efter stormen Per, hur man nu kan döpa en storm till Per?

Så om vi ska komma iväg så blir det till att köra bil. Och det vet jag inte om jag vill. Febern försvann ialla fall lika snabbt som den kom. Imorse var den helt normal igen.

Var och träffade min barnmorska idag. Väcker många känslor att komma dit. Hon är världens bästa människa men tiden där var nog ändå den värsta i mitt liv...Och som hon sa idag. Du hann ju aldrig njuta av din graviditet, vi hade bara jobb med att hålla dig på benen och inte ge upp hoppet om livet.

Och det är verkligen sant.

Tänkte på det när jag satt i väntrummet och såg alla lyckligt vaggande magar. Jag längtar inte efter den tiden igen! Men Viggo är ändå det bästa som hänt mig, han ger så mycket. Och hans leénde gör att man smälter, trots allt jävelskap han hittar på. Har snart inga blad kvar på min blomma, för dem rycker en viss person bort!

Paola Nordgren
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.