1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter
Lennart Persson i Långemåla norr om Rödeby, som fick sin fasta telefonlinje avklippt av Telia Sonera, slipper betala inträdesavgiften till Telia Fastmobil. Telia Sonera ska vidta åtgärder för att få hans telefonförbindelse att fungera.
Nyheter • Publicerad 1 november 2007

I går berättade BLT om Lennart Persson, som numera är hänvisad till att ringa med Telia Fastmobil, en abonnemangstyp där man kopplar in fasta telefoner till det mobila nätet via utomhusantenn och adapter.

Någon fast linje till Lennart Perssons hus ska inte finnas mer eftersom underhållet anses för dyrt.

Den nya telefonförbindelsen fungerar dock bristfälligt och Lennart Persson har även fått en faktura på 975 kronor för inträdesavgiften.

- Där vi sätter upp det ska det fungera, men det kan hända att man behöver göra saker successivt. Han ska inte betala installationsavgiften. Det är ju vi som har valt en annan lösning. Jag har kontaktat kundtjänst och kommer att bevaka det här så att vi löser det, säger Hans G Larsson, informationsansvarig på Telia Sonera.

Christel Thunell
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.