1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Stjärnor spelade spökteater

Rysligheterna och spänningen kändes rejält i ryggmärgen när Stjärnteatern inom handikappförvaltningens dagliga verksamhet i går gav föreställningen Hemma hos familjen Gravström.
Nyheter • Publicerad 9 november 2007
Foto:Marie Petersson Spökfamilj. Skådespelarna skildrade en kväll hemma hos familjen Gravström med förvecklingar som självklart bara kan förekomma inom en riktigt skrämmande spökfamilj.
Foto:Marie Petersson Spökfamilj. Skådespelarna skildrade en kväll hemma hos familjen Gravström med förvecklingar som självklart bara kan förekomma inom en riktigt skrämmande spökfamilj.Foto: Marie Petersson

Sen i våras har de sex skådespelarna arbetat med den 30 minuter långa pjäsen.

Maria Blissing, Lis-Marie Pettersson, Emil Persson, Monika Malm och Claudia Marroquin ingår i ensemblen.

Dagen till ära gestaltade Anna Ulvhuvud en häxa och välkomnade publiken till föreställningen i kulturskolans teatersal i Karlskrona.

Ann-Can Alm och Marika Cyrillus har fungerat som ledare under repetitionsarbetet.

På grund av sjukdom fick den sistnämnda hoppa in med kort varsel i torsdagens föreställning som skildrade en spökfamilj där kedjor, dödskallar och andra skrämmande föremål ingick i rekvisitan.

En andra föreställning med handikappförvaltningens dagliga verksamhet, Kultur paletten, är planerad till nästa torsdag.

Lennart Andersson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.