1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Olivias dröm: att bli Sveriges nästa Idol

Olivia Deraed hoppas att hon går vidare i dagens Idol-audition i?Malmö.
– Det skulle vara en dröm som går i upp­fyllelse, säger hon.
Nyheter • Publicerad 27 april 2013
Inför audition. I dag kommer 18-åriga Karlskronatjejen Olivia Deraed för första gången att delta i Idol-audition i Malmö.
Inför audition. I dag kommer 18-åriga Karlskronatjejen Olivia Deraed för första gången att delta i Idol-audition i Malmö.Foto: Hanna Franzén
Foto: 
Foto: 

I dag kommer 18-åriga Olivia Deraed från Karlskrona för första gången att delta i Idol-audition i Malmö, hon hoppas på att ta sig ända fram till finalen.

Det är inte många som vet att hon kan sjunga, bara de allra närmaste. Hon åkte ner till Malmö redan i går för att förbereda sig mentalt.

– Just nu känner jag mig inte särskilt nervös, men det kommer jag nog att bli när jag väntar på att få gå in till juryn och sjunga.

Låten som Olivia Deraed kommer att sjunga för juryn heter Young Girls av Bruno Mars.

– Det stod mellan den låten och en annan. Jag sjöng båda låtarna för mina vänner som tyckte att låten Young Girls passade min röst bättre.

Ingen i Olivias familj är särskilt musikintresserade, det är bara hon och hennes syster som tycker att det är roligt att sjunga.

– Jag har alltid tyckt om att sjunga. Jag hoppas att jag går vidare, det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse, säger Olivia Deraed.

Nanna Jami
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.