1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Heimstadens vd: ”Vi sätter service och kvalitet högt”

Nyheter • Publicerad 15 februari 2013

?Fastighetsbolaget Heimstaden har totalt 13 000 hyreslägenheter i landet. I Blekinge har bolaget hyreshus i Ronneby och Karlskrona med cirka 600 lägenheter.

Heimstadens vd Patrik Hall säger sig inte känna igen den bild som hyresgästerna i Karlskrona beskriver.

– Vi får alltid väldigt goda omdömen av hyresgästföreningen och vi håller service och kvalitet på en hög nivå, säger han.

Men han kan inte svara på hur hyresgästerna på översta våningarna ska ta sig ur bostaden vid en brand sedan balkongdörren spärrats och att de därför inte kan ta sig ut till brandstegen.

– Det är en fråga jag inte har fått tidigare. Men vi var tvungna att stänga balkongerna eftersom de var i mycket sämre skick än vi trodde, säger han.

Att det regnar in genom takfönstren har Patrik Hall inte heller fått information om.

– Det ska jag genast kontrollera. Är det så ska det lagas omedelbart.

Heimstaden registrerar alla felanmälningar och enligt Patrik Hall pågår det en kontinuerlig kontroll för att se vilka fel som lagats.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.