1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

De ordnar disco för elever

Lördagen den 26 oktober kan inga ungdomar från 13 till 17 år klaga på att det inget finns att göra i Karlskrona. Då är det först innebandyturnering och sedan disco till midnatt.
Nyheter • Publicerad 11 oktober 2002

- Det är givetvis drogfritt, konstaterar arrangörerna bland annat då föräldrar i Lyckeby och i Karlskrona, Wedeby Innebandyklubb, Lyckeby fritidsgård, fältgruppen och Skandia.

Initiativet kommer från föräldragrupperna. I somras ordnade de disco i anslutning till sailet. 600 tonåringar kom. Nu när det är som gråast och tristast är det dags igen. Det börjar med en innebandyturnering för alla Karlskronas högstadieelever i Vedeby sporthall. Egentligen hade man tänkt sig mixade lag, med både killar och tjejer. Men det blev protester, så nu blir det en turnering för killar och en för tjejer. Prisutdelningen äger rum i Lyckeby Medborgarhus. Och efter det blir det disco med Stoffe som DJ.

- Som vanligt brukar föräldrar ställa upp och köra och hämta sina ungdomar, säger Eva Ericsson på fritidsgården i Lyckeby.

Marita Kangestad
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.