Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Innehåll från AHLBERG BIL

Tryggt och säkert hos Ahlberg Bil: ”Vi köper din begagnade bil”

Tryggt, säkert och smart – att lämna in din begagnade bil när du köper en nyare modell hos Ahlberg Bil ger flera fördelar, inte minst en pålitlig Volvogaranti. – Du får både bra betalt för din gamla bil och en säker affär. Just nu söker vi särskilt Volvobilar från mellan 2013 och 2018, säger Johan Hedman, inköpsansvarig.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

Ahlberg Bil säljer både nya och begagnade bilar i Karlskrona, Karlshamn, Olofström och Ljungby – och alla verkstäderna är auktoriserade för Volvo. Det gör att en begagnad bil från Ahlberg Bil har gått igenom en gedigen säkerhetskontroll och eventuella brister har åtgärdats.

Därför kan bilfirman sälja sina begagnade fordon med en garanti som är nästan lika bra som om det vore en nybilsaffär.

– Vi vill hjälpa dig att uppgradera din bil även om du inte köper en ny. Vi köper din gamla bil för att du ska få åka med en säkrare och nyare bil. Och du får bra betalt för din bil nu, begagnatpriserna ligger högt och det är synd att missa ett bra tillfälle att uppgradera sig, säger Johan.

Ahlberg Bil köper in alla bilmärken och modeller och erbjuder nya Volvo men även ett stort utbud begagnade bilar i utbyte.
Ahlberg Bil köper in alla bilmärken och modeller och erbjuder nya Volvo men även ett stort utbud begagnade bilar i utbyte.

Hos Ahlberg Bil får du alltså samtidigt din gamla bil såld och en nyare modell med Volvogaranti samt erbjudande om helhetslösning inklusive försäkring, serviceavtal och finansiering.

– En fördel med oss är att det är tryggt och säkert. Det blir inget strul med bilaffären. Vi är en stabil och lokal firma, vi finns alltid här. Uppstår det något bekymmer är vi i närheten och erbjuder alla former av service.

Ahlberg Bil köper in alla bilmärken och modeller och erbjuder nya Volvo men även ett stort utbud begagnade bilar i utbyte.

– Vi vill att så många som möjligt ska köra Volvo för att skapa ett tryggare och roligare bilägande.

Hos Ahlberg Bil är det vanligt att kunden gör en resa i sitt bilägande; byter in en Volvo från 2013 och hämtar ut en från 2018, därefter byter in 2018 års modell och hämtar ut en från 2022.

– Och numera får du bra betalt när du byter bil, så det är en bra idé att byta lite oftare och gå upp någon årsmodell varje gång.

”Väljer du till exempel helhetslösningen hos oss får du fina rabatter”

Alla begagnade bilar går igenom ett gediget test, för att veta att bilen är säker och köparen ska slippa obehagliga överraskningar. Begagnatgarantin som bilen därefter får är en av de mest generösa på marknaden. Till exempel är Volvo Selekt begagnade bilar med förlängd garanti som alltid levereras med Volvo Assistans. Är bilen utrustad med Volvo on Call ingår dessutom ett abonnemang på 24 månader.

– Bilhandlare som inte är auktoriserade kan inte lämna sådana garantier som vi kan, eftersom de inte har den typen av verktyg och utrustning som krävs. Vi testar bilarna med Volvos egna datorer, vi vet att bilarna är säkra.

Om bilen servats av en Volvoverkstad hela livstiden, förlängs maskinskadegarantin dessutom från 17 000 mil till 20 000 mil.

– Försäkring är lite tråkigt att prata om, men oerhört viktigt. Du ska vara trygg när en olycka händer. Vi hjälper till med de finansiella lösningarna också och ser till att du får den ekonomiskt smartaste lösningen. Väljer du till exempel helhetslösningen hos oss får du fina rabatter på till exempel försäkringen.

Valet av bensindrivet, diesel, laddhybrid eller el är vanliga funderingar när kunderna går i köptankar, berättar Johan.

– Det bästa är att komma hit och ställa frågor, alla funderingar du har kan säljarna svara på. De är ju experter på just Volvo. Ofta kan våra säljare hitta lösningar som kunden inte själv tänkt på, som sparar rejält med pengar, särskilt över tid.

En annan fördel med att köpa bilen hos Ahlberg Bil är att alla nya, smarta bilfunktioner och tillbehör ingår.

– Vi ser till att koppla upp alla funktioner åt kunden. Det finns appar till telefonen där du kan styra värmen i bilen på distans, låsa fordonet, kolla laddnivåerna och mycket mer. Allt detta kan vi hjälpa kunden med, men det kan inte återförsäljare som inte är auktoriserade.

”Vi är en stabil och lokal firma, vi finns alltid här.”

Hos Ahlberg Bil finns ingen kundmottagning utan du träffar du din säljare direkt och har även din personliga servicetekniker.

– Serviceteknikern lär känna dig som kund och kan din bil, eftersom det är han som servat den före ditt köp och sedan fortsätter han med det under ditt ägande. Blir det något problem, ringer du helt enkelt till honom, säger Johan.

Ahlberg Bil är en lokal aktör som också gynnar det lokala.

– Vi som företag vill ge tillbaka till samhället och det gör vi så mycket vi bara kan. Handlar du av oss, sponsrar även du idrottsföreningar och kulturlivet här, vi hjälper lokalsamhället tillsammans. Ju fler som köper sin bil av oss, desto mer kan vi ge tillbaka till närområdet.

Denna text är en annons och är inte producerad av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se